Tapijtstofzuiger kopen

Een tapijtstofzuiger kopen van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u van harte welkom bij Kloppenburg Vloerreiniging. Wij zijn gevestigd aan het Tillepaed 5 in de plaats Jistrum en hebben ons gespecialiseerd in het reinigen en renoveren van de meest uiteenlopende vloeren. Wanneer u een tapijtstofzuiger wilt kopen van duurzame kwaliteit, waar u gegarandeerd jarenlang met groot plezier gebruik van zult maken, dan kunt u deze tapijtstofzuiger kopen bij ons. Wij bieden u uitsluitend tapijtstofzuigers waarvan de optimale werking een garantie is.

Een tapijtstofzuiger kopen van professionele kwaliteit

Doordat wij ons hebben gespecialiseerd in de reiniging en renovatie van vloeren weten wij precies wat er nodig is om de vloer goed te onderhouden. De tapijtstofzuiger die u kunt kopen bij ons is dan ook van professionele kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u kunt rekenen op de goede werking van de tapijtstofzuiger, en daarom kunt u bij ons uitsluitend een tapijtstofzuiger kopen waarvan wij zelf overtuigd zijn van de goede werking. Wilt u geen tapijtstofzuiger kopen maar uw tapijt professioneel en milieuvriendelijk laten reinigen door een ervaren onderneming? Dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wilt u een tapijtstofzuiger kopen en wilt u weten wat u van ons mag verwachten? Wij informeren en adviseren u graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl of te bellen naar 0512 – 472 142. Op onze website vindt u ook een contactformulier om ons te contacteren. Wij nemen dan op de korte termijn contact met u op.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren