Textielreiniging Friesland

Tapijten worden na verloop van tijd smoezelig. Een vlek die u er niet meer uit krijgt, de looppaden die vies worden, ondanks dat u altijd uw voeten veegt of zelfs uw schoenen uittrekt in huis. Uiteindelijk zal het tapijt of het kleed moeten worden gereinigd. U kunt dit natuurlijk zelf proberen, maar in de praktijk blijkt dat het resultaat vaak tegenvalt. U kunt dan beter kiezen voor professionele textielreiniging Friesland door de vakmensen van Kloppenburg Vloerreiniging. Wij hebben de juiste middelen en materialen om uw vloerbedekking goed te kunnen reinigen.

Na textielreiniging Friesland kan uw vloerbedekking er weer een tijd tegen

Ook wanneer u op uw kantoor gebruik maakt van tapijt dat tegen een stootje kan, dan nog kan het nodig zijn om dit eens goed te laten reinigen. U kunt ons bedrijf inschakelen om de tapijten in uw kantoor professioneel te reinigen. Wij kunnen dit eventueel in meerdere stappen doen zodat u indien gewenst gewoon door kunt werken. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last van ons heeft en uw tapijten zien er na de behandeling weer als nieuw uit. Wij kunnen ook kleden of karpetten reinigen die u bij voorbeeld op een harde vloer heeft gelegd om zo wat meer sfeer in een ruimte te creëren.

Vraag direct een offerte aan voor vakkundige textielreiniging

U kunt nu direct een offerte aanvragen voor textielreiniging Friesland. Wij komen graag bij u langs om te beoordelen wat er moet gebeuren. Zo kunnen wij een exacte prijsopgave doen en weet u direct waar u aan toe bent. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0512 – 472 142. Mailen mag uiteraard ook, wij zijn bereikbaar op het adres info@kloppenburgvloerreiniging.nl.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren