Op professionele wijze vinyl vloer reinigen in Friesland

Een vinyl vloer reinigen in Friesland is een van de mogelijkheden die Kloppenburg Vloerreiniging u biedt. Naast vinyl vloeren, kunt u ook voor de behandeling van andere soorten elastische vloeren bij ons terecht. Denk aan vloeren van linoleum, PVC, marmoleum en soortgelijke materialen. Het reinigen van een vinyl vloer is noodzakelijk om deze z’n frisse uitstraling te laten behouden. Daarbij blijft de vloer in een goede conditie, wanneer deze regelmatig op professionele wijze schoongemaakt wordt. Doet u dit niet, dan kan er zich een ophoping van vuil vormen op de toplaag van de vloer. U herkent het vuil aan de doffe waas die op de vloer ontstaat. 

Vinyl vloer reinigen in Friesland op machinale wijze 

Kloppenburg Vloerreiniging beschikt over verschillende professionele hulpmiddelen, die een vinyl vloer reinigen in Friesland relatief eenvoudig maken. Allereerst wordt het opgehoopte vuil van de toplaag van uw vloer verwijderd. Zodra de vloer schoon en droog is, brengen we een nieuwe coating aan. Zo bent u ervan verzekerd, dat de vloer nog lang meegaat! Het verwijderen van het vuil op de toplaag is vaak niet mogelijk met reguliere schoonmaakmiddelen. Deze zijn hier niet krachtig genoeg voor. Wel zorgt u er met het regelmatig zuigen en dweilen van de vloer voor, dat de ophoping van het vuil minder snel verloopt. 

Meer informatie over vinyl vloer reinigen in Friesland 

Wilt u dat uw vloer er weer als nieuw uitziet? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. Wij geven uw vinyl vloer de behandeling die het verdient, zodat u hier nog lang plezier van heeft. Ook voorzien we u graag van persoonlijk advies. Zowel over de coating die we voor u kunnen aanbrengen, als over de manier waarop u de vloer zelf kunt onderhouden. Wanneer mogen we uw vinyl vloer reinigen in Friesland? 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren