Vloer polymeren Drachten

Een vloer wordt bij het leggen vaak voorzien van een beschermende waslaag. Deze laag moet de vloer beschermen tegen beschadigingen zoals krassen en putjes. Na verloop van tijd vergaat deze beschermlaag en moet dus worden vervangen. U kunt de vloer laten behandelen en er weer een nieuwe laag op laat aanbrengen. Dit wordt polymeren genoemd. Een vloer polymeren in Drachten kunt u het beste aan een professional overlaten. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wilt u onderhoud aan uw vloer laten plegen dan kunt u hiervoor contact opnemen met Kloppenburg Vloerreiniging. Wij gebruiken voor het strippen en polymeren van uw vloeren de beste en modernste technieken. Uw vloer zal er weer als nieuw uitzien na de behandeling. 

U kunt nu uw vloer deskundig laten polymeren in Drachten

Is uw vloer aan een opknapbeurt toe? Laat dan uw vloer polymeren in Drachten door een deskundig vloeronderhoudsbedrijf. Wij kunnen uw vloer behandelen en voorzien van een nieuwe beschermlaag waardoor deze weer jarenlang beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen. Op deze manier gaat uw vloer vele jaren langer mee dan wanneer u dit onderhoud niet laat doen. 

Een offerte voor de opknapbeurt van uw vloer

Wilt u uw vloer deskundig laten opknappen? Neem dan contact op met Kloppenburg Vloerreiniging. Wij kunnen uw vloer polymeren of een andere behandeling toepassen, afhankelijk van het soort vloer. U kunt een bericht sturen naar ons e-mailadres info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0512 – 47 21 42. Wij staan u graag te woord met deskundig advies.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren