Vloer polymeren Joure

Veel vloeren zijn voorzien van een beschermlaag. Deze beschermende laag wordt polymeer genoemd. Dankzij deze laag is de vloer bestand tegen vocht en ander vuil. Dit trekt dan niet meteen in de vloer waardoor deze langer mooi blijft. U kunt uw vloer laten polymeren in Drachten door Kloppenburg Vloerreiniging. De vloer wordt dan eerst gestript, waarbij de resten van de oude beschermlaag worden verwijderd. Daarna wordt een nieuwe polymeerlaag aangebracht zodat de vloer weer optimaal is beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Laat uw vloer deskundig polymeren in Joure

Als u in de gezondheidszorg werkzaam bent of met bijtende stoffen werkt dan wilt u natuurlijk dat de vloer optimaal beschermd is om gezondheidsrisico’s te vermijden. Uw vloer laten polymeren in Joure of omgeving is dan ook een heel verstandige beslissing. Door de vloer in werkruimtes te laten voorzien van een goede beschermlaag kunt u ervan verzekerd zijn dat u veilig kunt werken. Er zijn verschillende polymeren op de markt, bedoeld voor verschillende toepassingen.

Vraag uw offerte aan voor het polymeren van uw vloer

Wilt u ook dat uw vloer in Joure van een goede polymeer wordt voorzien? Vraag dan nu een offerte aan bij Kloppenburg Vloerreiniging. U bereikt ons op telefoonnummer 0512 – 47 21 42. U kunt voor het aanvragen van een offerte ook gebruik maken van het contactformulier of het terugbelformulier op de website. Daarnaast kunt u een bericht sturen naar ons e-mailadres info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een reactie van ons krijgt. 

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren