Op professionele wijze uw vloerbedekking reinigen 

Laat uw vloerbedekking reinigen, op het moment dat hier een doffe waas op ontstaat. Deze waas is het gevolg van kleine vuildeeltjes die zich aan de haren van de vloerbedekking hechten. Met een reguliere stofzuiger is het niet mogelijk om deze vuildeeltjes uit de vloerbedekking te trekken. Kloppenburg Vloerreiniging werkt met professionele hulpmiddelen, die ertoe leiden dat uw vloerbedekking straks weer als nieuw lijkt! Naast een stoffen vloerbedekking kunnen we ook verschillende andere soorten vloeren voor u herstellen bij vuil. Zeker bij een hevige belasting van de vloer is het raadzaam deze op periodieke basis te laten reinigen. Wanneer heeft u uw vloerbedekking voor het laatst laten reinigen? 

Vloerbedekking reinigen met krachtige hulpmiddelen

Zoals eerder beschreven zijn een reguliere stofzuiger en schoonmaakmiddelen uit de supermarkt vaak niet krachtig genoeg om een vloerbedekking schoon te krijgen. Andere middelen zijn dermate krachtig, dat ze voor schade aan uw vloerbedekking zorgen! Wij beschikken over verschillende krachtige, professionele hulpmiddelen die uw vloerbedekking z’n oorspronkelijke kleuren teruggeven. Uniek aan onze werkwijze is het gebruik van een schoonmaakmiddel met koolzuur. De koolzuurbelletjes zorgen dat het vuil uit uw vloerbedekking omhoog wordt gedreven. Vervolgens kunnen we het vuil met een speciale machine van de vloerbedekking opzuigen. 

Direct uw vloerbedekking reinigen

Kan uw vloerbedekking een schoonmaakbeurt goed gebruiken? Laat uw vloerbedekking reinigen door de specialisten van Kloppenburg Vloerreiniging. Wilt u eerst meer weten over onze werkwijze en expertise in het reinigen van verschillende soorten vloeren? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag persoonlijk over hetgeen in uw situatie de beste keuze is om de vloer schoon te maken! 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren