Vloerbedekking reinigen Leeuwarden

Voor vloerbedekking reinigen Leeuwarden en omgeving kunt u bij Kloppenburg Vloerreiniging terecht. Wij reinigen allerlei vloersoorten- en bedekkingen zoals elastische vloeren, tapijten en vloertegels. Bij elastische vloeren kunt u denken aan vinyl, marmoleum en pvc. Deze vloerbedekkingen worden voornamelijk in keukens, huiskamers, kantoren en sporthallen gebruikt. Een elastische vloer is over het algemeen redelijk makkelijk te reinigen. Maar vloerbedekking zoals tapijt daarentegen kan soms diepe en hardnekkige vlekken en vuil vasthouden. En naast de genoemde vloerbedekkingen wordt er ook veelvuldig gebruikgemaakt van vloertegels. Ieder vloer is anders maar voor elk vloertype biedt Kloppenburg Vloerreiniging de passende en juiste schoonmaakmethode aan.

Wat kan vloerbedekking reinigen Leeuwarden voor u betekenen?

Iedere vloersoort moet op een andere manier aangepakt worden tijdens het schoonmaken. Vloerbedekking reinigen Leeuwarden houdt onder meer in dat elk soort materiaal op een manier schoongemaakt wordt, die bij de soort hoort. Zo maken wij bij Kloppenburg Vloerreiniging alleen gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Elastische vloeren behouden hun goede conditie, tapijten worden ontdaan van (hardnekkige) vlekken en luchtjes. En vloertegels worden ontdaan van vuil. Bij het schoonmaken maken wij gebruik van professionele middelen en methodes. En om uw vloer die extra glans te geven, kunnen we desgewenst uw vloer ook polijsten.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over het professioneel en duurzaam reinigen van uw vloerbedekking kunt u ons bellen op telefoonnummer: 0512-472142. Ook kunt u een vrijblijvende en passende offerte aanvragen. En natuurlijk kunt u ook al uw vragen en op- of aanmerkingen mailen op het volgende emailadres: info@kloppenburgvloerreiniging.nl.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren