Op professionele wijze een vloerkleed reinigen in Groningen 

Zelf een vloerkleed reinigen in Groningen kan een flinke uitdaging zijn! Een reguliere stofzuiger is doorgaans niet krachtig genoeg, om het vuil aan de onderzijde van de haartjes van het tapijt te verwijderen. Kloppenburg Vloerreiniging helpt u graag bij het reinigen van uw vloerkleed. Wij beschikken over verschillende professionele apparaten, waarmee het uitvoeren van een dergelijke klus relatief eenvoudig is. Daarbij brengen we een beschermende laag aan op het vloerkleed, om te voorkomen dat vuil zich al snel weer aan de haartjes hiervan hecht. 

Vloerkleed reinigen in Groningen voor behoud van kleuren

Er zijn verschillende redenen om een vloerkleed reinigen in Groningen te overwegen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat het vuil wat zich aan het kleed hecht voor een versnelde slijtage van het materiaal kan zorgen. Een vloerkleed moet hierdoor eerder vervangen worden, wat hoge kosten met zich meebrengt. Daarbij zal het vloerkleed z’n fraaie kleur verliezen, als het vuil zich kan blijven ophopen. Nadat het vloerkleed grondig gereinigd is, heeft het tapijt z’n diepe kleuren terug! Merkt u ook op dat de kleuren van uw vloerkleed minder fel lijken te zijn? 

Aan de slag met een vloerkleed reinigen in Groningen 

Wilt u een vloerkleed reinigen in Groningen? Neem vrijblijvend contact op met Kloppenburg Vloerreiniging. Ook voor het reinigen van bijvoorbeeld een met stof beklede bank of een ander type vloer kunt u bij ons terecht. We vertellen u graag meer over de milieubewuste en krachtige schoonmaakmiddelen die wij gebruiken bij een vloerkleed reinigen in Groningen. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Wij beantwoorden ze graag voor u. 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren