Vloerkleed reinigen in Leeuwarden met professionele hulp 

Heeft u het idee dat de kleuren van uw vloerkleed steeds minder diep zijn? Lijkt er zich een doffe waas over uw vloerkleed te vormen? Beide symptomen kunnen het gevolg zijn van kleine vuildeeltjes, die zich aan de haren van het kleed hechten. Door het vloerkleed op grondige wijze te reinigen, lijkt deze weer als nieuw! Zo hoeft u het kleed pas na vele jaren te laten vervangen. Het is raadzaam om een vloerkleed reinigen in Leeuwarden op periodieke basis in te plannen. Op deze manier voorkomt u dat het materiaal onnodig snel slijt. De slijtage wordt veroorzaakt door de vuildeeltjes die langs de haren van uw vloerkleed schuren. Wanneer mogen we uw vloerkleed reinigen in Leeuwarden? 

Aanpak bij een vloerkleed reinigen in Leeuwarden

Wellicht heeft u het vloerkleed al een aantal keer gezogen. Heeft dit geen effect gehad? In dat geval is een krachtige aanpak noodzakelijk. Kloppenburg Vloerreiniging beschikt over professionele hulpmiddelen waarmee een vloerkleed reinigen in Leeuwarden relatief eenvoudig wordt. Ook beschikken we over een uniek schoonmaakmiddel op basis van koolzuur. De koolzuurbelletjes die bij dit schoonmaakmiddel vrijkomen zorgen dat het vuil uit het vloerkleed omhoog wordt geduwd. Met een speciaal apparaat kunnen we de koolzuurbelletjes en het vuil vervolgens van uw vloerkleed nemen. Zo lijkt uw kleed al snel weer als nieuw! 

Vloerkleed reinigen in Leeuwarden op periodieke basis

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een vloerkleed reinigen in Leeuwarden? Bent u benieuwd wanneer we bij u langs kunnen komen om uw vloerkleed schoon te maken? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen! Door uw vloerkleed op periodieke basis te laten reinigen door Kloppenburg Vloerreiniging, geniet u hier langer van. 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren