Vloerkleed reiniging Friesland

Op zoek naar een bedrijf die uw vloerkleden voor u reinigt? Dan bent u bij Kloppenburg Vloerreiniging aan het juiste adres. Wij helpen particulieren en bedrijven met het reinigen van hun vloeren in Friesland en omgeving. Door jarenlange ervaring in het vak, weten wij inmiddels hoe we op de beste manier alle vloeren moeten reinigen, zo ook vloerkleden.

Vloerkleed reiniging

In een huis wordt geleefd, dus als er een kopje koffie of stuk taart op het kleed valt, dan is dat alledaags. Het is echter wel zeer vervelend als u de vlek niet meer uit uw vloerkleed krijgt en een schoon kleed is natuurlijk wel het mooist. Bij Kloppenburg zijn wij gespecialiseerd in vloerkleden reinigen en weten we dus precies wat we moeten doen om jouw vloerkleed weer mooi schoon en als vanouds te krijgen. Door gebruik te maken van professionele reinigingsmiddelen verzekeren u van een op en top schoon vloerkleed die weer mooi staat in uw woonkamer, slaapkamer, hal of ander gedeelte van uw huis. Wij halen gegarandeerd die wijn- of koffievlek wel uit uw kleed!

Vraag een offerte aan

Als u graag wilt weten hoeveel u kwijt gaat zijn aan het reinigen van uw vloerkleed, vraag dan een prijsopgave bij ons aan. Dan weet u straks precies waar u aan toe bent. Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of over onze diensten? Bel dan nu 0512-472142 of stuur uw vraag via een e-mail naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Ons bezoekadres is de Tillepaed 5 in Jistrum.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren