Vloerreiniging bedrijven Friesland

Schoonmaken alleen is soms niet voldoende. Daarom kan specialistische vloerreiniging voor bedrijven in Friesland een ideale oplossing zijn. Vloeren kunnen immers flink aangetast worden. Er kan van alles op vallen. Door de structuur kan het bovendien lastig om dit door bijvoorbeeld uitsluitend te stofzuigen allemaal schoon te krijgen. In dat geval zijn specialistische middelen nodig. Daar komt Kloppenburg Vloerreiniging dan ook in het spel. Wij kunnen allerlei soorten vloeren schoon krijgen. Vanuit Jilstrum kunnen wij in heel Friesland voor u aan de slag.

Op zoek naar vloerreiniging voor bedrijven in Friesland?

Bent u op zoek naar een specialist in vloerreiniging voor bedrijven in Friesland? Wij hebben de middelen om tapijten schoon te krijgen. Ook tapijttegels kunnen worden aangepakt. Daarnaast zijn elastische vloeren en grindvloeren ook geen probleem. Dit zijn juist de verschillende types die vaak het meest lastig schoon te krijgen zijn. Het vuil kan immers doordringen tot in de vezels. Goede materialen en schoonmaakmiddelen zijn dan een belangrijke factor hierin. Laat dit daarom altijd over aan de specialist. Dit zorgt voor betere hygiëne.

Een offerte aanvragen

Het is gemakkelijk om direct een offerte bij ons aan te vragen. Daarvoor kan bijvoorbeeld het contactformulier op de website worden gebruikt. Zo kunt u direct worden teruggebeld. U kunt echter natuurlijk ook gewoon zelf bellen of mailen. Als u wilt bellen, dan gebruikt u hiervoor het telefoonnummer 0512-472142. Een e-mail sturen kan naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Via die wegen kunt u direct in contact komen en een raming van de kosten laten maken. 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren