Vloerreiniging Friesland

Heeft u een professional nodig op het gebied van vloerreiniging in Friesland? Dan bent u zeker aan het goede adres bij Kloppenburg Vloerreiniging. Wij hebben ons gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest uiteenlopende soorten textielreiniging op het gebied van tapijt en meubels. Ook kunt u ons inschakelen voor de reiniging van stenen, elastische en gietvloeren. Waar u ons ook voor inschakelt, onze reinigingsmethoden zijn altijd milieuvriendelijk, laten geen resten van schoonmaakmiddelen achter en zijn veilig voor mens en dier. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. U mag dan ook altijd  een fantastisch eindresultaat verwachten van de vloerreiniging in Friesland.

Vloerreiniging Friesland bij brandpreventie

Wij kunnen u als textielspecialist ook van dienst zijn voor het gecertificeerd impregneren van uw textiel met een brandvertrager. Hierbij kunt u denken aan uw gordijnen, vitrage, meubels, tapijt, kleden, decoraties en meer.  Na de brandvertragende behandeling zullen de stoffen moeilijk vlam vatten, waardoor het risico op brand wordt beperkt. Bij voorkeur wordt de behandeling bij ons in de werkplaats gedaan in Friesland, maar het is ook mogelijk om dit bij u op locatie te doen.

Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak of meer informatie over de dienstverlening van ons vloerreinigingsbedrijf in Friesland. U kunt mailen naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen. Bel dan naar 0512-472142. U kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Vloerreiniging Friesland is gevestigd aan de Tillepaed 5 in Jistrum. We zien u graag, de koffie staat klaar.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren