Een vloerreiniging in Smilde uit laten voeren 

De fraaie kleuren van uw tapijt kunnen door de jaren heen steeds doffer zijn geworden. Dit is zonde, want het schaadt de sfeervolle uitstraling die het tapijt aan uw ruimtes geeft! Door een grondige vloerreiniging in Smilde uit te laten voeren, worden de authentieke kleuren uit het tapijt hersteld. Naast een reiniging van het tapijt kunnen ook verschillende andere soorten vloeren gereinigd worden. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van elastische vloeren. Net als bij een tapijt kan ook over deze elastische vloeren een doffe waas ontstaan. Vaak is dit het gevolg van vuil wat zich aan de toplaag van de vloer hecht. 

Aanpak bij een vloerreiniging in Smilde

Bij een vloerreiniging in Smilde wordt met professionele hulpmiddelen gewerkt. Deze middelen zijn veel krachtiger dan de schoonmaakmiddelen die u zelf in een winkel of op internet koopt. Door de kracht waarmee het vuil verwijderd wordt, lijkt de vloer straks weer als nieuw! Een fijne gedachte, wanneer u regelmatig klanten over de vloer krijgt. Nadat de vloer gereinigd is, zullen we altijd een nieuwe beschermende laag aanbrengen. Zo wordt voorkomen dat de toplaag beschadigd kan raken of al snel weer vervuild is. Vloeren die we voor u kunnen reinigen zijn; karpetvloeren, vloeren met tapijt, elastische vloeren, tegelvloeren en grindvloeren. 

Vloerreiniging in Smilde inplannen voor uw pand

Wilt u uw vloer z’n oorspronkelijke uitstraling teruggeven? Kloppenburg Vloerreiniging is u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. Samen zorgen we dat de vloer weer als nieuw lijkt en daarbij goed beschermd is tegen beschadigingen en vuil in de toekomst!

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren