Vloerrenovatie in Surhuisterveen uit laten voeren 

Door een vloerrenovatie in Surhuisterveen uit te laten voeren is het vervangen van de vloer vaak niet noodzakelijk. Kloppenburg Vloerreiniging beschikt over diverse professionele hulpmiddelen, waarmee een doffe waas over de vloer verwijderd kan worden. U herkent de noodzaak van een vloerrenovatie vaak aan het feit dat de diepe kleuren van de vloer verdwijnen. Dit gebeurt zowel bij een elastische vloer, als bijvoorbeeld ook bij een tapijt. Met onze professionele apparatuur kunnen we beide soorten vloeren voor u renoveren. Laten we samen kijken hoe we uw vloer kunnen vernieuwen! 

Professionele vloerrenovatie in Surhuisterveen 

Bij een professionele vloerrenovatie in Surhuisterveen wordt de toplaag van de vloer verwijderd. Vuildeeltjes hechten zich aan deze toplaag, waardoor deze laag zal slijten. Het verklaart een doffe waas die op de vloer ontstaat. Door de toplaag te verwijderen komen de oorspronkelijke kleuren bloot te liggen. Om een snelle slijtage aan de vloer tegen te gaan worden de kleuren van een speciale coating voorzien. Deze coating heeft een beschermende werking. Bij een tapijt wordt het vuil wat diep in de haren van het tapijt getrokken is verwijderd. Dit kan bijvoorbeeld middels koolzuur, wat ertoe leidt dat het vuil omhoog zal komen. 

Advies over een vloerrenovatie in Surhuisterveen 

Bent u benieuwd of het laten uitvoeren van een vloerrenovatie in Surhuisterveen ook voor uw vloer interessant kan zijn? Wilt u meer weten over onze aanpak en de wijze waarop we de vloer beschermen tegen slijtage? Neem eens vrijblijvend contact op met onze professionals. Zij kunnen u meer vertellen over de manier waarop we ook uw vloer weer als nieuw kunnen laten lijken! Met een vakkundig uitgevoerde vloerrenovatie in Surhuisterveen gaat de vloer veel langer mee.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren