Vloertegels laten reinigen

Vloertegels zijn over het algemeen een makkelijke vloerbedekking. U heeft er weinig onderhoud aan en ze zijn doorgaans gemakkelijk te reinigen. Maar soms, afhankelijk van het materiaal van de vloertegels, kan het gebeuren dat er vlekken ontstaan die u niet meer weg krijgt. Daarvoor kunt u een beroep doen op de professionele vloerreiniging door Kloppenburg. U kunt uw vloertegels laten reinigen met onze professionele schoonmaakmiddelen. Deze zijn zo krachtig dat ze ook het hardnekkigste vuil verwijderen, maar desondanks wordt het materiaal van de tegels hierdoor niet aangetast.

Uw vloertegels laten reinigen zodat ze er weer als nieuw uitzien

Uw vloertegels laten reinigen kan ervoor zorgen dat uw vloer er gelijk weer een stuk mooier uitziet. Wij reinigen vloertegels bij zowel particulieren als bedrijven. In het geval u een bedrijf heeft kunnen er uiteraard afspraken worden gemaakt over het tijdstip van reiniging, zodat u en uw medewerkers er zo min mogelijk hinder van hebben en zoveel mogelijk gewoon kunnen doorwerken. Het reinigen van vloertegels zorgt ervoor dat deze minder snel vervangen hoeven te worden en u dus uiteindelijk minder kosten heeft en langer van uw vloer kunt genieten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van uw vloertegels

Wilt u uw vloertegels laten reinigen door onze professionals? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een zo precies mogelijke offerte op te maken. U kunt ons bereiken via ons mailadres info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Bellen kan uiteraard ook, wij zijn bereikbaar via telefoonnummer  0512 – 472 142.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren