Meubelreiniging in Assen uit laten voeren 

Lijken uw meubels hun oorspronkelijke kleur te verliezen? Dit kan het gevolg zijn van vuil dat zich aan de haartjes van deze meubels hecht. Denk bijvoorbeeld aan kleine zanddeeltjes, die u bijvoorbeeld aan een jas of broek mee naar binnen neemt. Het vuil zorgt er niet alleen voor dat uw meubels hun oorspronkelijke kleur verliezen. Ook kan het leiden tot een snelle slijtage aan de bekleding van de meubels. Kloppenburg Vloerreiniging helpt u graag met een meubelreiniging in Assen. Zo lijkt uw meubelstuk straks weer als nieuw! Welke meubels binnen uw woning wilt u door onze professionals laten reinigen? 

Professionele hulpmiddelen bij meubelreiniging in Assen

Wellicht heeft u uw meubels onlangs zelf al behandeld met een schoonmaakmiddel uit de supermarkt, of bijvoorbeeld middels uw stofzuiger. Voor een meubelreiniging in Assen maken wij gebruik van professionele hulpmiddelen. Met deze hulpmiddelen is zelfs het verwijderen van dieper ingetrokken vuil relatief eenvoudig! Denk hierbij niet alleen aan de zanddeeltjes die zich hechten aan de haartjes van de bekleding van meubels. Ook vlekken die al enige tijd in de bekleding zitten door bijvoorbeeld een omgevallen glas frisdrank kunnen door ons verwijderd worden. 

Aan de slag met een meubelreiniging in Assen

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een meubelreiniging in Assen? Bent u benieuwd naar de manier waarop we uw meubels zouden reinigen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies, kunnen u voorbeelden geven van eerder uitgevoerde projecten en vertellen u meer over onze werkwijze. Enthousiast over onze service? We plannen graag een afspraak voor een meubelreiniging in Assen voor u in! 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren