Specialist op het gebied van tapijtreiniging in Assen 

Zonder dat u het wellicht direct in de gaten heeft, neemt vuil mee naar binnen. Het vuil hecht zich aan de haartjes van uw tapijt, wat ertoe leidt dat deze zijn fraaie kleur verliest. Vaak blijkt het zuigen van een tapijt niet voldoende te zijn, om deze schoon te krijgen. Een regulier stofzuiger is niet krachtig genoeg om ook het vuil dat diep in het tapijt getrokken is te verwijderen. Kloppenburg Vloerreiniging is uw specialist op het gebied van een tapijtreiniging in Assen of de omgeving hiervan. Wij helpen u graag bij het verwijderen van vuil uit het tapijt, zodat deze weer als nieuw lijkt! 

Tapijtreiniging in Assen om slijtage tegen te gaan 

Het laten uitvoeren van een tapijtreiniging in Assen is niet alleen interessant om het vuil uit het tapijt op te nemen. Het zorgt er namelijk ook voor, dat een snelle slijtage aan het kleed voorkomen wordt. Vuildeeltjes schuren langs de haren van het tapijt, als u over het tapijt loopt. Zonde, en daarbij eenvoudig te voorkomen door tijdig een tapijtreiniging in Assen uit te laten voeren. Kloppenburg Vloerreiniging gebruikt professionele apparatuur, zonder uw tapijt hiermee aan te tasten of het milieu onnodig te belasten. 

Afspraak maken voor tapijtreiniging in Assen

Wilt u op korte termijn een tapijtreiniging in Assen uit laten voeren? Neem eens contact met ons op! We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de hulpmiddelen die we gebruiken. Ook kunnen we direct een afspraak voor u inplannen. U kunt voor een eenmalige tapijtreiniging in Assen kiezen, maar dit ook op periodieke basis uit laten voeren. Hoe kunnen we u van dienst zijn? 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren