Hulp bij vloertegels reinigen in Groningen 

Houd vloertegels glimmend, door ze regelmatig op professionele wijze schoon te laten maken. Doet u dit niet, dan kunnen de tegels hun charme en diepe kleuren verliezen. Daarbij houdt een schoonmaakbeurt uw tegels in een goede staat. Kloppenburg Vloerreiniging biedt graag hulp bij het onderhoud aan vloertegels. Wij beschikken over verschillende professionele schoonmaakmiddelen, waarmee vloertegels reinigen in Groningen heel eenvoudig wordt. Het maakt dat uw vloer weer als nieuw zal lijken! Wanneer heeft u de tegels in uw pand voor het laatst laten schoonmaken? 

Professional in vloertegels reinigen in Groningen

Kloppenburg Vloerreiniging beschikt over diverse hulpmiddelen, waarmee het vuil van uw vloertegels verwijderd kan worden. Niet alleen zorgen we dat uw vloertegels weer als vanouds zullen glimmen. Ook brengen we een beschermende laag op de tegels aan, om te voorkomen dat nieuw vuil zich hier makkelijk aan kan hechten. Dit doen we door de vloertegels te impregneren met een middel, wat vanzelfsprekend niet te zien is. Zo heeft uw vloer z’n oorspronkelijke kleur terug en wordt voorkomen dat nieuw vuil zich aan het materiaal hecht. Wij reinigen zowel gladde vloertegels als vloertegels met grind. 

Direct vloertegels reinigen in Groningen in uw pand

Wilt u de vuile vloertegels in uw pand laten reinigen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze bij vloertegels reinigen in Groningen. Heeft u naast deze vloertegels ook een ander type vloer in uw pand? Wij kunnen vrijwel iedere vloer weer als nieuw laten lijken. Niet alleen voorkomt het dat u de vloer regelmatig moet vervangen. Ook geeft het uw pand een frisse uitstraling als u de vloer op periodieke basis schoon laat maken! 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren