Uw vloertegels reinigen in Sneek met Kloppenburg Vloerreiniging 

Wanneer heeft u uw vloertegels in huis voor het laatst laten reinigen? Vloertegels reinigen in Sneek met schoonmaakmiddelen uit een supermarkt is vaak niet eenvoudig. Deze reinigingsmiddelen zijn niet krachtig genoeg om het vuil uit de toplaag van de vloer weg te nemen. Kloppenburg Vloerreiniging beschikt over diverse hulpmiddelen, die krachtiger zijn dan de schoonmaakmiddelen uit de winkel. Naast vloertegels reinigen in Sneek bij particulieren, helpen we ook bedrijven bij het herstellen van hun vloer. Zo lijkt de vloer weer als nieuw en wordt een ernstige slijtage aan de vloertegels voorkomen! Zelfs wanneer u de vloer wekelijks zuigt, zullen er kleine zanddeeltjes achterblijven. 

Aanpak bij vloertegels reinigen in Sneek

Vloertegels reinigen in Sneek gebeurt op professionele wijze. Door de beschermende toplaag van de vloer weg te nemen, wordt het vuil verwijderd. Hiermee verdwijnt ook de doffe waas over uw vloertegels als sneeuw voor de zon. Om uw vloertegels na het reinigen hiervan te beschermen tegen nieuw vuil, kunnen we deze impregneren. Het impregneren van de vloer maakt het voor vuildeeltjes lastiger om zich aan de vloertegels te hechten. Zo blijft uw tegelvloer langer mooi! Naast vloertegels reinigen in Sneek behoort ook het reinigen van tapijt of andere soorten vloeren tot onze mogelijkheden.  

Vloertegels reinigen in Sneek op korte termijn

Merkt u ook dat de vloertegels in uw woning of bedrijfspand steeds minder mooi glimmen? Wilt u advies over de manier waarop u de vloertegels langer mooi kunt houden? Neem eens contact met ons op. Kloppenburg Vloerreiniging zorgt er met uw vloertegels reinigen in Sneek voor, dat uw ruimtes hun oorspronkelijke uitstraling terugkrijgen! Op welke termijn wilt u uw vloertegels laten schoonmaken door onze professionals?

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren